Foredrag – Fjern hjernens spændetrøje, du bliver hvad du tænker

Der er mange ting, vi ikke kan kontrollere I vores liv, men i de fleste tilfælde kan vi lære at opbygge et acceptabelt niveau af indre kontrol.

Du bliver hvad du tænker er dette foredrags mantra. Dine tanker bestemmer derfor, om du er tilfreds med dit liv eller ej.

Din hjerne er som et aflåst kontroltårn, der dikterer, hvem du er – men med den rette nøgle kan du låse hjernen op og forstå hvordan den fungerer. Først når du forstår hjernen, kan du bruge tankens umådelige kraft til at blive den, du ønsker at være. En af de største ressourcer vi har som mennesker, er vores indstilling til andre mennesker og situationer.

I dette provokerende og inspirerende foredrag præsenterer Pernille sit syn på ”Tankens kraft.

Hvad er indstilling og hvilke faktorer spiller en væsentlig rolle i forhold til hvor succesfulde vi er til at håndtere de situationer. som vi alle kommer ud for – med vores egen og andres attitude.

Mentalitet og motivation:

For at opnå synergi mellem krop og sind skal der træffes gode valg, men det kræver den rette mentale indstilling og motivation. Men motivationen går op og ned som en sinuskurve, og derfor har du brug for andre redskaber til at understøtte den. Med udgangspunkt i den videnskabelige litteratur giver Pernille dig indsigt og værktøjer til bedre at forstå og styrke dit mindset, din motivation og din viljestyrke.

I dette foredrag inddrager inddrager Pernille sine egne erfaringer, læring og sjove oplevelser.

Vi er alle hele tiden under udvikling bevidst eller ubevidst, og det er muligt for alle at ændre sine vaner og derigennem opnå øget livskvalitet og forbedret sundhed, uanset om det er en lille eller en større ændring. Det hele starter fra nakken og op.

Oplev et super motiverende, yderst inspirerende og humoristisk foredrag med Pernille