Kilden til dit store potentiale

Pernille Skall

Din mave er kilden til dit uforløste potentiale –

Den er dit eget personlige kraftværk, som er ansvarlig for:

  • 95 % af dit lykkehormon serotonin
  • 75 – 95 % af dit immunsystem
  • En god fordøjelsen

Din mave gemmer på disse fantastiske gaver, som alle er med til at forløse dit fulde potentiale, din indre styrke og din kerne.

Men du kender sikkert også ordsprog som: 

“ Jeg kan ikke fordøje det”
“Jeg kan ikke rumme det”
“Jeg har en dårlig mavefornemmelse”

Der er en grund til, at vi siger disse ting – din mave repræsenterer nemlig også det ubevidste. Den gemmer på uforløste følelser og hændelser, som du på et tidligere tidspunkt ikke har fået bearbejdet, fordi de på daværende tispunkt var for svære at deale med eller fordi livet gik for stærkt. Den rummer også bekymringer om fremtiden og om du har fået nok ud af livet. Alle disse uforløste følelser, forhindrer dig at være den stærke sjæl, som du inderst inde er. 

Det er nemlig ikke det, du er bevidst om, som stresser dig, men alt det, du ikke er bevidst om. 

Undgå at blive til offer for dine svære følelser ved at skabe bevidsthed – flyt det ubevidste op i hjertet for at håndtere, forløse og slippe de svære følelser. Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af denne meditation og vil du gå endnu dybere, kan du booke en kropsterapibehandling, hvor vi sammen kan arbejde med og forløse de ubevidste følelser, som ligger lagret i din mave. 

Kærlige hilsner Pernille Skall