Forandr din krop,
ved at forandre dit sind

Alt er energi –
Energi der kan påvirke dig, og som du kan påvirke. Det at arbejde med din energi, kan blandt andet bruges til at tune ind på hvad det er, du gerne vil og hvad der er godt for dig. Tankernes kraft er det stærkeste du har.

“Du skal passe på med hvad du ønsker dig – du risikerer at få det”

At kunne afkode sammenhængen mellem tanker, følelser og krop bærer på så store og berigende indsigter, og kan åbne dybe erkendelser – Det er en vigtig og dyrebar gave at lære sig selv. Din krop kan nemlig helbrede næsten alt hvis du du giver den lov til det. Den skal blot have de rigtige byggesten til rådighed, og så skal du lære at lytte til den.

Du kan ændre din tanker, den stærkeste kraft –
Du kan lære at elske dig selv og din krop som du er. Du kan også vælge at skælde din krop ud hver dag foran spejlet eller inde i dit hovedet over hvad den ikke kan og hvordan den ser ud. Faktum er at du kun har denne ene krop og dette liv. Du får ikke en anden krop, og som jeg ser det, så gør din krop så meget godt for dig hver eneste dag. Kroppen er et pragteksemplar af en opfindelse. Kroppen er nemlig din ven. Den fortæller dig hvad der er godt for dig og hvad der ikke er godt for dig!

Det kan være svært, at ændre tanker, da det kan ligge i dit DNA, hvordan du tænker om dig selv. Men tankerne er håndtaget til ændring. Du kan tænke i ord, sætninger og billeder. Så sommetider kan visualiseringer og manifestationer ændre dit mindset hurtigere end konkret at gå ind og ændre de enkelte sætninger du siger. Men ved at manifestere det du ønsker dig hver dag – vil flytte dit fokus til mere positive tanker og overbevisninger, således du til sidst tror på dem. Tanker er bare tanker og de kan ændres.

Flyt dig med manifestationer –
Jeg bruger dem til mine klienter, mens jeg behandler, men giver dem også med, som hjemmearbejde. Mindsettet skal ændres hvis kroppen skal ændres. Du kan også bruge dem derhjemme. Brug dem i forhold til din fysiske krop, din sundhed, dit helbred, din glæde ved kroppen. Det giver fantastiske resultater – både i forhold til at elske din krop, føle lethed, glæde, skabe vitalitet samt øge mobilitet og fleksibilitet i din krop.

Eksempler på nogle krops manifestationer, som du kan bruge som inspiration. Du kan også bruge den, som den er, hvis du føler den taler til dig. Men det er vigtigt, at den sætning du siger, virker realistisk.

“Jeg synes min krop er fantastisk, og jeg tager mig tid til at forstå hvad min krop fortæller mig. Jeg tilstræber altid, at handle ud fra min krops behov”

Jeg føler mig let og fri i min krop. Jeg er sund og rask, og jeg mærker en fantastisk vitalitet og glæde gennem min krop”

Jeg er glad for mig selv. Jeg vil altid passe på mig selv og beskytte mig selv – jeg er villig til at elske mig selv”

Kærlige hilsner Pernille Skall