Lever du det liv,

du drømmer om?

Når du lever det liv, som du drømmer om, så føles livet mere levende.

Uanset hvor du er lige nu, så har du muligheden for at vælge.
Du har valget mellem at være åben eller lukket, leve livet eller afholde dig. 

Måske du lige nu ikke er der, hvor du ønsker at være?
Måske du ikke er rigtigt glad?
Måske du føler, at du går glip af noget?
Måske du længes efter alt det, du drømte om livet skulle være?

Du går rundt og er mellemtilfreds og brokker dig over det, du troede du fik, men gik glip af.
Du har ikke længere kontakt med dig selv og din krop.
Du bruger al din energi på dine tanker – du er i din hjerne konstant.
Du prøver at at regne ud, styre og kontrollere

Alt dette resulterer i, at du ikke længere er i kontakt med dig selv og din krop. Du vælger bevidst eller ubevidst at lukke af. Livet bliver mere præget af pligt, kontrol og frygt end det bliver præget af spontanitet, glæde og kærlighed.

Du har et valg!

Når du er opmærksom på dig selv og skaber bevidsthed, så har du et valg – vil du være i kærlighed eller vil du kapres af frygttanker?

Mærk godt efter: Hvad er du i lige nu? Frygt eller kærlighed?

Frygt er det modsatte af kærlighed. Du kan ikke vælge, om du føler frygt, men du kan skabe bevidsthed omkring hvornår du oplever frygt, og hvorfor den opstår. Stop op og mærk efter – hvad tænkte du på inden  du mærkede frygt og lukkede af? Tænkte du, at du ikke er så god som alle andre? at du ikke er lige så smuk? at du ikke er lige så dygtig? Slam! Kroppen lukker ned, og kærlighed er pludselig en by i rusland. Tilværelsen blev lige pludselig lidt mørkere. Det er ekstra ærgerligt hvis du konstant går rundt og lukker af, fordi du frygter. Det er den onde cirkel.

Du kan også acceptere, at du i visse situationer oplever frygt, f.eks. når du skal præstere noget særligt eller sige noget højt til en masse mennekser. Det er faktisk ok, for her vil du blotte dig, og du bliver sårbar. Mod og sårbarhed hænger sammen. Mod kommer af at du sætter dig i en sårbar situation på trods af frygten. Frygten er ikke den rette ledesnor.

Du vil opdage at jo mere sårbar og åben du er, jo mere af det gode tiltrækker du. For du er jo åben for livets overraskelser. Det er det mest feminine, du kan foretage dig, at være åben og sige ja til dig selv, andre og livet.

Er du i frygt så tag en beslutning om, at du vil give dig hen til dig selv. Når du gør det vælger du kærligheden. Når du vælger kærligheden, så er der balance mellem din bevidsthed og det ubevidste. Det betyder der er balance mellem din hjerne, dit hjerte og din mave (det ubevidste).

Du skal bringe accept, kærlighed, varme, liv, energi, intimitet og glæde ind i dit liv, så du får et lettere, gladere og mere kærlighedsfyldt liv – for egentlig er det jo det du går og drømmer om – er det ikke?

Kærlige hilsner Pernille Skall