Stil dig i lyset

Du er dit eget energi- og kraftcenter, men nogen gange kan oplevelser fra fortiden stjæle din livsenergi og glæde, og mindske dit selvbillede.
Det er ikke fordi du vil hænge i fortiden, men fordi oplevelser fra fortiden er lagret i din krop, og er blevet en del af din identitet. ⁠⁠
Måske du som barn fik at vide, at “vi ikke er sådan en familie der motionerer” – i dag kan du måske ikke finde ud af komme igang med motion, selvom du gerne vil af med nogle ekstra kilo på sidebenene, fordi din identitet nu fortæller, at motion ikke er dig.
Måske du altid er den “sjove i selskabet”, men føler at det er blevet en lidt slidt udgave af dig, som du gerne vil lægge fra dig. Måske du gerne vil tale om din følelser engang i mellem, men finder det svært, fordi din identitet nu fortæller, at du ikke er seriøs og følsom.
Du bliver ved med at gentage dine mønstre.
Det kan virke mærkeligt og også nedbrydende for dit selvværd – du kan mærke at du ikke er tro mod dig selv og du føler ikke, at du lykkedes med de ting du gerne vil opnå. ⁠ Årsagen er at du rent faktisk føler en form for tryghed. Tanker, følelser og din adfærd arbejder imod dig, men det er trygt, fordi det er velkendt. ⁠Denne form for falske tryghed, holder dig fast i fortiden og forhindrer dig i at folde dig ud.
Derfor skal du skabe bevidsthed og ændre dine hæmmende mønstre!
Måske du tror, at dine mønstre er nødvendige for, at du kan føle dig som dig. Men sandheden er, at det ikke er dig, men det hæmmende mønstre, som i virkeligheden sørger for at du ikke udfolder hele dit potentiale. ⁠

Det kan føles sårbart at “face” dine hæmmende mønstre, og måske sige farvel til fortiden.
Men det er mindre smertefuldt end at blive ved med at holde dig selv tilbage.
At være kunne tale om og vise sin sårbarhed kræver mod og styrke, og det er langt bedre at udfordre sig selv end at sidde fast i uhensigtmæssige mønstre. Start med komme ud af komfortzonen. Skab kontakt med kilden til dit store potentiale ved at forløse og slippe, så du kan løsrive dig fra et selvbillede, der hører fortiden til. Allerede her vil du opdage en kæmpe frihed.

Kærlige hilsner Pernille Skall