Dominerer dine tanker?

Tanker, der kører rundt i ring. Overtænkning. Tankemylder.

Det er noget rigtig mange mennesker døjer med, og måske det også er tankerne, der dominerer hos dig?  Hvis du primært er i hovedet, så er du ikke connectet med dig selv og din krop. Du kan ikke mærke dig selv og det kan derfor være svært at vide, hvad du føler og hvad du egentlig har brug for. Du kan ikke være 100 procent nærværende og autentisk. 

Når du er domineret af tanker, så ryger du lettere ud af dig selv og over i andre

“Hvad tænker de? Hvad forventer de?”. Du kommer til at give din power til andre, og kan ende med at leve dit liv ud fra andres værdier, i stedet for ud fra dine egne værdier og dit autentiske jeg. 

Når du ikke lever “dit liv”, så vil du du ofte vil komme til at stå i ubehagelige situationer. De ubehagelige situationer sætter sig ubevidst i kroppen som spændinger: disse spændinger stjæler energi fra kroppen. Når spændingerne stjæler din energi, kan det mærkes både fysisk og mentalt. Det betyder, at du igen kan komme længere væk fra dig selv, for når den energien blokeres, så mærker du ikke noget. Spændingerne fungerer som en form for panser. 

Prisen for ikke at mærke er høj

Jo mere du spænder  i kroppen og blokerer din energi, jo mere hindrer du dig selv i at mærke livet, leve dit liv og være autentisk med et åbent hjerte. Samtidig vil de mange spændinger være med til at gøre dig stresset og i sidste ende syg. Det er nemlig sådan at lytter vi ikke til kroppen, så tror kroppen at vi ikke kan lide den og så bliver den stresset. I sidste ende vil den bare larme højere og højere indtil du tager dig kærligt af dig selv og din krop. 

Du skal begynde at betragte dine spændinger som noget positivt. Hver en spænding er din ven, og har sin egen historie.  Det er din krops måde at prøve at vejlede dig. Lyt til den!

Det kan til tider være svært at nå ind til, hvad en spænding handler om, bl.a. fordi det kan være gamle, fortrængte oplevelser, der gemmer sig i den. Først når du er bevidst om dig selv og dine egne behov, samt lytter kærligt til kroppen, kan du være 100 % autentisk.

Når du er autentisk kan du bedre være i kaosset

Du møder lige så mange udfordringer i livet, som andre mennesker, men når du er mere bevidst, får udfordringerne ikke lov til at sætte dagsordenen. 

Kærlige hilsner Pernille Skall