Kropsterapi

I filosofien bag kropsterapi ligger troen på, at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Krop og psyke hænger sammen – er der knas i kroppen, vil det påvirke psyken og omvendt. Kroppen er næsten  som et landkort over din mentale status.

En kropsterapi behandling løsner både fysiske og psykiske spændinger og genopretter indre balance og flow i kroppen. Du får hjælp til skader og skavanker og du opnår større mobilitet, afspænding og afstressning.

Jeg arbejder med forskellige teknikker under behandlingen, som altid er skræddersyet til dig og dine behov. Ofte kommer vi hele kroppen rundt, da problemer et sted, kan stamme et andet sted fra. Jeg arbejder med dit åndedræt kombineret med pulserende, dybdegående massage, hvor jeg går ind og påvirke bindevævet, muskler, organer og lymfesystem. Samtidig skabes der ro i nervesystemet. Jeg arbejder også med klassiske massagegreb samt elementer fra zoneterapi og akupressur.

BOOK NU

Mine klienter siger:

Jeg er kommet til kropsterapibehandlinger hos Pernille Skall i knap 9 måneder. Pernille har virkelig hjulpet mig med at tænke på en anden måde og har givet mig en meget mere positiv indstilling til livet. Kropsterapien har også skabt en stor ro i min krop sammenlignet med de problemstillinger jeg havde, da jeg kontaktede Pernille første gang. Pernille har været utrolig professionel, omsorgsfuld og dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Emilie Jensen

I foråret 202 fik jeg mulighed for en selvudvikling, som bare har betydet SÅ meget for mig. Jeg besluttede mig for at bestille en tid til kropsterapi hos Pernille. Jeg kom ind i PS Studio og var så spændt på at møde Pernille, men jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at lige her ville jeg gøre noget godt for mig selv. Jeg blev mødt med et dejligt smil, en varme – ja, for mig var det som om vi havde kendt hinanden i lang tid. Jeg overgav min krop i Pernilles hænder. Jeg mærkede impati, sympati, forståelse. Jeg gik lidt svært igennem under behandlingen, men på trods af det, følte jeg mig i trygge hænder. Jeg kan være lige den jeg er uden at skulle tage hensyn til noget. Jeg er Pernille dybt taknemmelig. Af hjertet det største tak. Jeg kommer gerne igen til behandling – selvom jeg skal køre hele vejen fra Sønderjylland.

Petra Petersen